Dhoma e oficerit

Ambjenti i kësaj dhome është pajisur sipas standarteve të parashikuara për një oficer që qëndronte dhe shërbente brenda bunkerit. Uniformat, mobiljet dhe pajisjet ushtarake janë origjinale.