BUNK'GALERI

Nata e 2-të e Bunk'Rock, performuan Erjon Zaloshnja & RockStock Band, Static Air

Një natë për të gjithë të apasionuarit e rock-u në kryeqytet, krejtësisht unike i është ofruar publikut mbrëmjen e djeshme në Bunk'Art 1.
 
Në sallën e kuvendit të Bunk'Art 1 kanë performuar të mirënjohurit e kësaj rryme, Erjon Zaloshnja, RockStock Band si dhe të rinjtë e grupit Static Air me black metal.