BUNK'GALERI

Bunk'Rock nata e 4-të dhe e fundit, performon grupi kosovar Asgjë Sikur Dielli

Është mbyllur edicioni i parë i Bunk’Rock i zhilluar për 4 të premte që prej datës 22 dhjetor 2016. Në këto 4 javë kanë performuar: Crossbones, Lori Miho & Band, Erjon Zaloshnja & RockStock Band, Static Air, Elton Deda, ndërsa sonte në mbrëmjen e fundit të Bunk’Rock në bunkerin antiatomik grupi kosovar “Asgjë sikur dielli” dhunoi një shfaqje të mahnitshme për publikun, që edhe kësaj radhe kishte mbushur të gjithë Sallën e Kuvendit të Bunk’Art