BUNK'GALERI

Kryebashkiakët e rajonit në Bunk'Art 2

Kryebashkiakët e rajonit/Kreu i Bashkisë Tiranë Erion Veliaj, kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, kryetarja e Tetovës Teuta Arifi, kryetari i Komunës së Preshevës Shqiprim Arifi dhe kryetari i bashkisë së Ulqinit Nazif Cungu sot në Bunk'Art 2