BUNK'GALERI

Kryebashkiaku i Tiranës Veliaj dhe ai i Roterdamit Aboutaleb vizitë në Bunk'Art 2

Kryebashkiaku i Tiranës Veliaj i shoqëruar nga ai i Roterdamit Aboutaleb Ahmed  kanë zhvilluar një vizitë në ish-bunkerin anti-atomik të Ministrisë së Brendshme të transformuar në muze “Bunk’Art 2”. Dy kryebashkiakët kanë vlerësuar atraksionet për turistët e shumtë vendas dhe të huaj.