BUNK'GALERI

Nata e Bardhë në Tiranë, qytetarë të shumtë “pushtojnë” Bunk’Art 2

Qindra njerëz kanë festuar sot në Tiranë Natën e Bardhë.  Bunk’Art i është bashkëngjitur ditës së çlirimit dhe Natës së Bardhë, duke hapur dyert deri vonë. Një numër mjaft i madh vizitorësh kanë “pushtuar” ambientet e muzeut të ish-bunkerit antiatomik të Ministrisë së Brendshme.