BUNK'GALERI

Senatorët italianë vizitojnë Bunk'Art 2

Delegacioni i Komisionit të Politikave të Bashkimit Europian pranë Senatit të Republikës Italiane, kryesuar nga senatori Vannino Chiti dhe senatorët e tjerë italianë Pietro Liuzzi, Giovanni Piccoli, Giovanni Baiocchi vizituan sot Bunk’Art 2 të shoqëruar nga kuratori Carlo Bollino.  Senatorët qëndruan për rreth 1 orë në ambientet e ish-Bunkerit Antiatomik të Ministrisë së Brendshme ku u njohën me historinë e errët të vendit tonë gjatë kohës së regjimit komunist. (Fotot Antonio Çakshiri)