BUNK'GALERI

Inagurohet BUNK'ART 2

Në datën 19 nëntor u inagurua BUNK’ART 2, muzeu i kushtuar viktimave që vuajtën terrorin komunist. Në inaugurim ishin të pranishëm Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, Ministrja e Ekonomisë Milva Ekonomi dhe Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri. Vizitorët e parë u bënë dhe pjesëmarrësit nga Diaspora në kuadër të Samitit që u mbajt atë ditë në Tiranë, si dhe ideatorët e këtij muzeu, kurator i përgjithshëm i ekspozitës Carlo Bollino e përgjegjësja e kërkimit historik Admirina Peçi.

Muzeu eshte i hapur per vizitoret cdo dite 10:00 - 20:00