BUNK'GALERI

Kryebashkiakët e rajonit në BUNK'ART 2

Kreu i Bashkisë Tiranë Erion Veliaj, kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, kryetarja e Tetovës Teuta Arifi, kryetari i Komunës së Preshevës Shqiprim Arifi dhe kryetari i bashkisë së Ulqinit Nazif Cungu kryen viziten e tyre te pare në BUNK'ART 2