BUNK'GALERI

Nata e Bardhë në Tiranë, fluks vizitorësh në BUNK'ART 2

Vizitorë të shumtë kanë vërshuar në Bunk'Art 2 pas manifestimeve të Natës së Bardhë mbrëmjen e 29 Nëntorit.

Grupe të rinjsh dhe disa familje, edhe pse kanë qenë orët e vona të natës i kanë kushtuar vëmendje të vecantë kësaj ekspozite.

Vizitorët kanë eskploruar të gjitha dhomat e eskpozitave duke parë me vëmendje faktet, videot dhe dokumente e ekspozuara për vuajtjet e dikaturës.

Nuk kanë munguar edhe vizitorët e huaj, ndërkohë ata që kanë parë ekspozitën kanë rrëfyer arsyet e përshtypjet e vizitës në ekspozitën bunker.