BUNK'GALERI

Princi Leka II dhe Princesha Elia Zaharia vizitojne BUNK'ART 2

Ne nje koment ne faqen e saj te Facebook, Princesha Elia shkruan mbresat qe i la vizita ne BUNK'ART 2:

"E liga ngjizet aty ku fillon te mendosh se je me i mire se te tjeret" - Nene Tereza. Bunk'Art na pret i hidhur helm, per tu ballafaquar me dhunen dhe terrorin qe eshte ushtruar nga "shqiptaret" kunder shqiptareve, nga nje tufe sadistesh psikopate...Shkoni dhe degjoni rrefimin e Klara Merlikes, pastaj lutuni per shpirtrat e viktimave, se sa per shpirtrat e persekutoreve, ata mbeten perjetesisht te pashpetuar...