BUNK'GALERI

Zv. Ministri i Jashtëm italian dhe ambasadori i Italisë vizitojnë Bunk’Art 2

Zv. Ministri i Jashtëm italian Vincenzo Amendola dhe ambasadori i Italisë në Tiranë Alberto Cutillo vizituan sot Bunk’Art 2 të shoqëruar nga kuratori Carlo Bollino. Diplomati italian dhe ambasadori Cutillo u njohën me ngjarjet e errëta të kohës së Diktaturës Komuniste, të ekspozuara në ambientet e bunkerit antiatomik.