BUNK'GALERI

Kryebashkiakët e rajonit në Bunk'Art

Kryetari i bashkisë së Prishtinës Shpend Ahmeti, kryetari i Komunës së Preshevës Shqiprim Arifi, kryetari i bashkisë së Ulqinit Nazif Cungu së bashku me dy nënkryetarët e bashkisë Tiranë Arbjan Mazniku dhe Abaz Hado në Bunk'Art